1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футболісти з Ужгорода тріумфували на міжнародному турнірі в Угорщині

07.02.2018 13:40 Спорт

Нещодавно команда Зінедін 2009 року народження двома складами взяла участь у міжнародному дитячому турнірі в угорському Циганді.

Нещодавно команда Зінедін 2009 року народження двома складами взяла участь у міжнародному дитячому турнірі в угорському Циганді.

У цій категорії було заявлено 9 учасників, які були поділені на три групи. У першій групі виступав Зінедін А, який у першій грі переміг Cigand SE 6:0, далі ще шість голів дістав Sarospalaki USI 6:1. У фінальній групі за чемпіонство команда Андрія Ізая перемогла Filo SE 5:0, а в останній грі було переграно Mateszalka MTK 5:2. Тож із стовідсотковим результатом Зінедін святкував перемогу на турнірі.

Друга команда ужгородців розпочала з поразки від Filo SE 1:2, у наступній грі поступились Varda LA 2:5, однак у їх складі був гравець на рік старший. Цей факт явно не красить академію Кішварди та їхнього тренера, який займається підставами на міжнародному турнірі. Тож організаторами була зарахована їм технічна поразка у грі з нашими хлопцями, а їх команду знято із змагань. У наступній груповій стадії Зінедін Б переміг Sarospalaki USI 1:0 і поступились Primavera Satu Mare 1:3. У підсумку зінедінівці зайняли п’яте місце.

Кращим бомбардиром турніру став ужгородець Іван Гайович із Зінедіну А. Приз кращого гравця турніру отримав гравець Зінедін Б – Самуїл Руденко, повідомило lobda.at.ua.

Нагадаємо, ужгородським баскетболістам удалося здобути залікові бали у важких протистояннях.

Читайте на ГК:Зовсім не попередження: в Ужгороді порушники правил паркування знаходитимуть на авто дещо незвичне (ФОТО)
Читайте на ГК:Ужгородець пообіцяв собі бігати до Перемоги: під час щоденної півмарафонської дистанції не забуває й про ЗСУ (ФОТО)
Читайте на ГК:"Спідниці пішли у бій": на Закарпатті жінки  силою відтягували від ТЦК військовозобов'язаного (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська