1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді зіграли матчі Чемпіонату Закарпаття з хокею

20.01.2018 13:54 Спорт

Яскраве спортивне шоу подарували сьогодні уболівальникам хокейні команди Закарпаття. Після святкових канікул, з новими силами та натхненням спортсмени провели перші матчі Чемпіонату області у 2018 р.

Яскраве спортивне шоу подарували сьогодні уболівальникам хокейні команди Закарпаття. Після святкових канікул, з новими силами та натхненням спортсмени провели перші матчі Чемпіонату області у 2018 р.

Сьогодні, 20 січня, на арені "Ice Land" Синевир зустрічався зі Спартаком, а Ужгородські вовки з Шахтарськими барсами, повідомив ЗК.

У першій грі перемогу очікувано святкував фаворит - з рахунком 4:1 перемогли "синевирці". Відзначився забитою шайбою й капітан біло-синіх Валентин Свалявчик. Втім, варто відмітити й відчутне підсилення гри Спартака - з кожним новим колом команда, що активно просуває до основного складу молоде покоління хокеїстів, додає у силі.

У другій грі цього дня знову зустрічалися принципові суперники - Ужгородські вовки та Шахтарські барси. З перших хвилин на арені розгорілася запекла боротьба. Першими забили барси, раз у раз відбиваючи небезпечні атаки суперників. Втім вдалий старт не гарантував барсам перемогу - фінальний свисток зафіксував перемогу вовків з комфортним рахунком 6:2. Героєм матчу став Антон Вашкарин, котрий у середині гри протягом 7 хвилин оформив ефектний хет-трик.

Завтра Чемпіонат області продовжиться - о 8.30 зустрінуться лідери змагань – "Ужгородські вовки" та "Синевир", а о 10.30 "Шахтарські барси" змагатимуться зі "Спартаком".

Нагадаємо, двоє закарпатців можуть поїхати на Олімпійські ігри до Південної Кореї.

Читайте на ГК:Намагалася втекти до ЄС: на одному з кордонів Закарпаття затримали шахрайку (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті поліцейські вилучили з незаконного обігу бойові гранати (ФОТО)
Читайте на ГК:ГЛИБИНА ЯМИ, ЯК 5-ПОВЕРХІВКА! НА УЖГОРОДЩИНІ ВПРИТУЛ ДО ЛЮДЕЙ ЗАДУМАЛИ КОПАТИ ГЛИНЯНИЙ КАР’ЄР
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська