1. Новини Закарпаття
  2. >

Тренер “Шахтаря” вдягнув маску Зорро

09.12.2017 10:41 Спорт Голос Карпат

Пауло Фонсека ще перед початком групового турніру Ліги чемпіонів пообіцяв: якщо його команда вийде в 1/8 фіналу, він вдягне костюм легендарного кіногероя Зорро.

Пауло Фонсека ще перед початком групового турніру Ліги чемпіонів пообіцяв: якщо його  команда вийде в 1/8 фіналу, він вдягне костюм легендарного кіногероя Зорро.

Як відомо, “Шахтар” в середу переміг вдома лідера групи “Манчестер Сіті” (2:1), який 28 матчів поспіль не знав гіркоти поразки.

Рахунок на 26-ій хвилині чудовим крученим ударом відкрив Бернард. Через шість хвилин попори кіпера англійців Едесона м’яч у сітку проштовхнув Ісмаїл – 2:0. Британці лише на доданій 92-ій хвилині зуміли зі штрафного забити гол престижу.

“У моїй кар’єрі – це най щасливіша прес-конференція,- заявив на післяматчевій зустрічі з журналістами Пауло Фонсека.- Дуже радію успіху, думаю, що нашим клубом гордяться не лише вболівальники “Шахтаря”, а й всі шанувальники цієї гри в Україні”.

Перше місце у групі посів “Манчестер Сіті”, друге – донеччани, третій “Наполі” продовжуватиме в Лізі Європи, а “Фейєнорд” в цьому сезоні прощається з єврокубками.

Читайте на ГК:Новий законопроєкт про мобілізацію: нардеп розповів, які зміни "світять" чоловікам за кордоном
Читайте на ГК:Гороскоп на 11 квітня: кого чекають несподівані фінанси та приємні зустрічі
Читайте на ГК:Адвокат відповів, хто має право на відстрочку від мобілізації та як її отримати
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська