1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатці вдало виступили на міжнародних змаганнях з греко–римської боротьби

04.12.2017 16:38 Спорт

01-02 грудня 2017 року в місті Сату Маре (Румунія) проходив традиційний міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юніорів, кадетів та юнаків.

01-02 грудня 2017 року в місті Сату Маре (Румунія) проходив традиційний міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед юніорів, кадетів та юнаків.

У цих змаганнях прймали участь збірні команди клубів та спортивних шкіл з різних країн. А саме: Угорщина, Молдова, Словаччина, Румунія, Греція та Україна, яку представляли борці з Мукачева та Виноградова.

Хочеться відмітити що перед Виноградівськими спортсменами була поставлена задача отримати мінімум одну медаль, а в підсумку наші борці перевершили сподівання наставників виборовши повний комплект медалей, показавши красиву  боротьбу. А саме у ваговій категорії до 30 кг. у різних підгрупах боролися Тупиця Дмитро та Мірошниченко Данило, які на шляху до фіналу перемогли суперників з Румунії та Угорщини, зустрівшись у фіналі Дмитро виборов золоту медаль а Данило срібну. У ваговій категорії до 42 кг. Виноградів представляв Головко Михайло, який на шляху до фіналу також переміг представника Румунії та Греції, і тільки в фіналі поступився цьогорічному призеру Європи представнику з Румунії  та отримав срібну медаль. Також характер та волю до перемоги  проявив Бенце Алекс у ваговій категорії 45 кг. та виборов бронзову нагороду.

 В командному підсумку першість отримала збірна команда з Румунії, друге місце – Греції, третє місце – Угорщини і четверте  місце – України.

 В подяку за запрошення, головою Виноградівського районного представництва НОК України  Іваном Боршошом  було вручено організаторам змагань цінний подарунок від Олімпійського комітету України.

Нагадаємо, у Виноградові пройшов чемпіонат Закарпаття з вільної боротьби серед кадетів .

Читайте на ГК:Найпопулярніші туристичні локації: три дні в Парижі
Читайте на ГК:Закарпатців залишать надовго без електроенергії: в яких районах будуть відключення?
Читайте на ГК:Вони всюди, сезонні монстри атакують закарпатців: як не стати жертвою?
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська