1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Кубок «Верховини-2017» здобула довжанська «Боржава»

28.11.2017 20:31 Спорт

На Іршавщині відбувся турнір серед команд верховинського «куща» Іршавщини.

На Іршавщині відбувся турнір серед команд верховинського «куща» Іршавщини.

Довжани знову проявили спортивну ініціативу і 19 листопада, цього року звичайно, організували і провели I-й Кубок «Верховини-2017» за участю чотирьох команд, а саме: ФК «Едельвейс» Кушниця, ФК «Бронька-Суха», ФК «Боржава» Довге та ФК «Будівельник» Приборжавське.

Першими на футбольне поле вийшли ФК «Бронька-Суха» та ФК «Будівельник» Приборжавське. І автором першого голу на «Кубку Верховини – 2017» став Юрій Кузан, нападник ФК «Бронька-Суха». Матч завершився 2:1 на користь ФК «Бронька-Суха».

У другому півфінальному матчі зустрілись господарі ФК «Боржава» Довге та ФК «Едельвейс» Кушниця. Значної інтриги не відбулось – 5:0 на користь ФК «Боржава» Довге.

У матчі за третє місце між ФК «Едельвейс» Кушниця та ФК «Будівельник» Приборжавське сильнішими виявились футболісти Кушниці – 2:1 на їхню користь. Фінальний матч виявився досить динамічним і захоплюючим. Футболісти ФК «Бронька-Суха» дали достойний опір «Боржаві». Та все ж у підсумку володарями I-го Кубку «Верховини-2017» стали футболісти ФК «Боржава» Довге – 3:1. На кубковому турнірі було вручено футбольні м’ячі з автографами довжанських футболістів найпалкішим вболівальникам Михайлу Лендєлу та Іванові Якубу, повідомила lobda.at.ua.

Нагадаємо, правоохоронці розповіли деталі моторошної ДТП у Виноградові.

Читайте на ГК:“Якась аномальна весна...”: закарпатець показав свою лісову знахідку (ФОТО)
Читайте на ГК:Поповнив лави небесного війська: на Іршавщині прощалися з полеглим захисником (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Біль розриває зсередини: на Закарпатті проведуть в останню дорогу полеглого захисника (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська