1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Найкращий фехтувальник України Анатолій Герей одержить квартиру в Ужгороді

13.11.2017 13:05 Спорт

30 листопада у ході 9-ї сесії облради затвердять рішення «Про передачу квартири учаснику ХХХІ літніх Олімпійських ігор Герею А. А.».

30 листопада у ході 9-ї сесії облради затвердять  рішення  «Про передачу квартири учаснику ХХХІ літніх Олімпійських ігор Герею А. А.».

Йдеться про  передачу однокімнатної  квартири в м. Ужгород зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у приватну власність учаснику ХХХІ літніх Олімпійських ігор, заслуженому майстру спорту України з фехтування Анатолію Герею. 

Практична реалізація проекту рішення створює організаційно-правові передумови для реалізації завдання, визначеного Програмою розвитку фізичної культури і спорту в Закарпатській області на період до 2020 року, що спрямоване на соціальну підтримку найкращих спортсменів Закарпатської області. Так, згідно з Програмою у 2017 році на виконання зазначеного вище завдання передбачено 800,0 тис. гривень. І цих кошті  достатньою для його реалізації, включаючи видатки, пов'язані із оформленням необхідних процедур і не потребує додаткових витрат, інформувала Прес-служба Закарпатської облради.

Як повідомлялося раніше, ужгородець Анатолій Герей став найкращим серед українців на чемпіонаті Європи з фехтування.

Читайте на ГК:Запобігання корупції: на Закарпатті відбувся мобільний курс оборонного менеджменту (ФОТО)
Читайте на ГК:Готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська