1. Новини Закарпаття
  2. >

Володарем Суперкубку Закарпаття з футболу став «Минай» / ВІДЕО

07.11.2017 13:06 0 Спорт

За один із головних футбольних трофеїв Закарпаття – Суперкубок – на іршавському стадіоні «Бужора» боролися цьогорічні затяті суперники – ФК «Минай» та ФК «Севлюш».

Уже у першому таймі команді із Ужгородщини вдалося створити більше небезпечних моментів. Рахунок відкрив Роберт Гегедош, а Василь Пиняшко подвоїв перевагу минайців. Виноградівці хоч і йшли в атаку, створювали гольові моменти, втім розписатися у воротах суперника так і не вдалося. 2:0 — вперше за довгий період володар трофею визначився у основний час. Ним став футбольний клуб ​«Минай»,повідомляє .

Цьогорічний сезон для минайців став надуспішним: футболісти завоювали одразу три трофеї – стали Чемпіонами та володарями кубку Закарпаття, тепер до скарбниці клубу відправляється ще і Суперкубок. Навесні 2018-го ФК «Минай» продовжуватиме боротися на всеукраїнській ниві – виступаючи у аматорському чемпіонаті України.

Нагадаємо, футболісти «Минаю» та «Калуша» розписали нічию перед зимовою перервою всеукраїнської першості .

Читайте на ГК:Закарпатці шукають "бабині вуха": що це за знахідка й чому люди труяться?
Читайте на ГК:Електроенергії вистачить на увесь регіон: Закарпаття має надію на електрику "з неба"
Читайте на ГК:Скандал на Закарпатті: директор підприємства підозрюється у привласненні майже 3 млн гривень на ремонті доріг (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська