1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Ужгородщині пройшов міжнародний футбольний турнір «Дитячі мрії»

30.10.2017 14:38 Спорт

В останній день змагань, 29 жовтня, пройшли вирішальні матчі, де кожна команда боролась за підсумкове місце на турнірі.

В останній день змагань, 29 жовтня, пройшли вирішальні матчі, де кожна команда боролась за підсумкове місце на турнірі.

Команди час від час поливав дощ, тому показувати комбінаційний футбол юним футболістам було досить важко. На перший план виходили бійцівські якості гравців, повідомляє Lobda.

Найцікавіші поєдинки були зіграні ближче до обіду, де відбувались півфінали. У першому з них відбулося закарпатське дербі між господарями турніру та свалявським Сузір’ям. У надзвичайно напруженій грі юні футболісти в основний час зіграли внічию 3:3 і тому їх очікувала серія пенальті. Влучнішими були ужгородці 4:3.

У другому матчі цієї стадії львівські «Карпати-Прогрес» вибили іншу свалявську команду «Сузір’я-2» 2:0.

У фінальному матчі довгий час ніхто не міг забити та й ударів по воротам було замало. Лише ближче до завершення гри Зінедін заробивв стандарт, який вдало виконала Каріна, а Іванчик ефективно зіграв на добиванні. Одразу в наступній атаці ужгородці забили другий гол – це Шелевер реалізував вихід один в один. Тож підопічні Олега Мартинича завойовують золото домашнього турніру.

Кращим воротарем став Михайло Дулин («Зінедін» Ужгород), кращий захисник – Роман Андрухів («Карпати-Прогрес» Львів), кращий півзахисник – Максим Флоря («Дунай» Ізмаїл), кращий нападник – Іван Шелевер («Зінедін» Ужгород), кращий бомбардир – Владислав Головнич («Сузір’я» Свалява), кращий гравець – Олександр Попович («Сузір’я» Свалява).

Далі свалявці отримали грамоти, бронзові медалі та кубо за третє місце. «Карпати» також було нагороджено грамотами, срібними медалями та кубком. І головний приз турніру було вручено ужгородському Зінедіну

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська