1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгород приймає всеукраїнські змагання з вільної боротьби

24.10.2017 11:38 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

Протягом чотирьох днів, з 24 по 27 жовтня в спорткомплексі «Юність» відбудуться всеукраїнські змагання з вільної боротьби.

Протягом чотирьох днів, з 24 по 27 жовтня в спорткомплексі «Юність» відбудуться всеукраїнські змагання з вільної боротьби.

Участь візьмуть близько п'ятиста юнаків та дівчат 2002-2003 року народження. На змаганнях будуть представлені всі області України. Закарпатські спортсмени пройшли були переможцями обласного етапу. Змагання є особистими, боротимуться спортсмени в 11 вагових категоріях.  

Як зазначив тренер штатної збірної команди України з вільної боротьби Едуард Носадчий, змагання такого рівня на Закарпатті проходять вперше. Турнір є першим етапом відбору до Чемпіонату Європи, який пройде 23-29 квітня Києві.  Наступним етапом будуть юнацькі олімпійські ігри, які відбудуться наступного року в Аргентині.

Почнуться змагання 25 жовтня о 10:00, о 16:00 відбудеться урочисте відкриття та фінальні бої між дівчатами. Сьогодні ж, 24 жовтня, пройдуть підготовчі роботи, зважування та розподіл по категоріях.

Організатори сподіваються, що змагання пройдуть на високому рівні. 

Нагадаємо, ужгородка стала переможницею етапу Кубка світу з фехтування.

Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Читайте на ГК:Життя закарпатських ромів між світовими війнами: з'явились унікальні кадри (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті виявили склади з "сюрпризом": відомо перші подробиці (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська