1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Завтра студенти УжНУ змагатимуться у фіналі чемпіонату Південно-Східної Європи з програмування

20.10.2017 17:08 Спорт

Три команди УжНУ візьмуть участь у фіналі чемпіонату Південо-Східної Європи з програмування, який відбуватиметься одночасно у Вінниці й у столиці Румунії Бухаресті.

Три команди УжНУ візьмуть участь у фіналі чемпіонату Південо-Східної Європи з програмування, який відбуватиметься одночасно у Вінниці й у столиці Румунії Бухаресті.

Команди з Ужгородського національного університету UzhNU_AwesomeTeam, UzhNU_push –force та UzhNU_Storm змагатимуться у Вінниці з українськими й турецькими колегами, а також із командами, які виступлять у Бухаресті – з Румунії, Молдови, Болгарії, Туреччини, Сербії, Македонії та з Кіпру (повний список команд тут). Тренер перших двох ужгородських команд – завідувач кафедри факультету інформаційних технологій УжНУ Олександр Міца, третьої – магістрант того ж факультету Сергій Оришич.

Фінал чемпіонату Південно-Східної Європи одночасно є й відбором до фіналу світової першості, який відбудеться у квітні 2018 року в Пекіні, столиці Китаю.

За змаганнями можна буде спостерігати онлайн за адресою http://vntu.edu.ua/webcam/cam1.html у суботу, 21 жовтня, з 10 години за київським часом.

Команда UzhNU_push –force серед фаворитів змагань: саме вона у вересні цього року перемогла на всеукраїнській олімпіаді з програмування – хлопці з УжНУ стали першими серед 281 команди.

Нагадаємо, в Мукачеві провели Kovner Defender`s Day 3.0.

Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська