1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На вагу золота: у Виноградові пройшов головний матч обласної першості з футболу /ФОТО/

18.10.2017 22:56 0 Спорт
 

ФК «Севлюш» знову змарнував шанс на чемпіонство.

Не допомогли вщерть заповненні трибуни місцевого стадіону «Юність», гучні бубни і реперські  речівки фанзони, не кажучи вже про щедрі спонсорські вливання в матеріальну базу клубу  та завидні зарплатні тренера і футболістів. Чи не втретє поспіль за останні роки виноградівці не можуть подолати ужгородський бар’єр.

У перенесеному поєдинку 16 туру  на футбольному полі сьогодні зустрілися «Севлюш» із «Минаєм». Перед обома командами , які впродовж чемпіонату перебувають на вищих щаблях турнірної таблиці, стояло чітке завдання на перемогу. Звідси й висока психологічна напруга , що давила на гравців, позбавляючи їх розкутості, імпровізації на полі, яку так полюбляють уболівальники.

Із перших хвилин матчу міг відзначитися Василь Вашкеба. Після його удару з близької відстані м’яч зрикошетив і потрапив у перекладину брами. Та це був чи не єдиний реально гольовий момент для «Севлюша» за увесь поєдинок.

Варто зазначити, що обидві команди не засиджувалися в захисті. Проте  наступальні дії «Севлюша», як правило, захлиналися ще на підступах до штрафного майданчика суперника або ж марнувалися невлучними ударами. Натомість атаки «Миная» виглядали більш акцентованими, а форварди – настирливішими.  Під час однієї з таких атак на 30-й хвилині потужним ударом під перекладину воріт «Севлюша» рахунок у матчі відкриває півзахисник Василь Пиняшко.

1 : 0 – більше голів у цьому поєдинку не забивали. «Минай» виграє, зіштовхнувши із шляху до чемпіонства свого головного суперника.

Також читайте: вторгнення білки у футбольний матч розвеселило мережу / ВІДЕО.

Читайте на ГК:На Виноградівщині боролися з двома пожежами за день: відомо наслідки (ФОТО)
Читайте на ГК:На Виноградівщині вирувала пожежа: залучались дві одиниці техніки
Читайте на ГК:Проблеми з “еліксиром життя”: важливе попередження для мешканців Виноградова (Перелік вулиць)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська