1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Хусті реконструюють стадіон "Карпати"

17.10.2017 20:19 Спорт

Голова Закарпатської ОДА проінспектував реконструкцію міського стадіону "Карпати", яка проводиться за кошти Державного бюджету (в тому числі Держфонду регіонального розвитку) та міського бюджету.

Голова Закарпатської ОДА проінспектував реконструкцію міського стадіону

Тут модернізують трибуни, встановлять сучасне електронне табло, зараз проводять дренаж і систему зрошення основного поля і прокладають атлетичні доріжки, – повідомив голова ОДА.

Запасне поле зі штучним покриттям уже встановлене, побудовані чотири спортивні майданчики (три волейбольні і один гандбольний), проводиться освітлення, крім того, буде реконструйовано адміністративний корпус. Після завершення робіт "Карпати" стануть одним із найкращих стадіонів Західної України, тут на найвищому рівні можна буде проводити не тільки загальноукраїнські, але й міжнародні змагання.

Нагадаємо, в Мукачеві провели Kovner Defender`s Day 3.0.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська