1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК "Середнє" обіграв команду з Іршавщини

16.10.2017 17:56 Спорт

Команда з Іршави не змогла нічого протиставити потужній команді Василя Варги.

Команда з Іршави не змогла нічого протиставити потужній команді Василя Варги.

На 33-ій хвилині середнянці одразу ж забили: Рацин загострюючою передачею вивів Качура один в один і той переграє кіпера – 1:0, повідомило z-group.

У другому таймі глядачі продовжували спостерігати за досить одностороннім футболом, лише з більшою кількістю голів. На 54-ій хвилині Дмитро Рацин забив ефектний гол, поціливши точно в дев’ятку – 2:0.

За три хвилини Куделко підключився до атаки, підіграв Нурієву, який трохи зблизився з воротами і невідпорно пробив з 14 метрів – 3:0.

Іван Качур потужно пробив з 17 метрів та влучив у поперечку. Рацин міг оформити дубль та його удар з 10 метрів пішов у руки голкіперу. Вже на 63-ій хвилині кращий бомбардир чемпіонату підтверджує свій статус і забиває вдруге. Отримавши пас у штрафній Анатолій з 9 метрів пробиває повз воротаря – 4:0.

На подачу з кутового відгукнувся Дрозд пробивши головою, Чубірка вдруге за гру виносить з лінії, Куделко добивав та Василь Русин зловив. За шість хвилин до завершення матчу господарі забили п’ятий гол. Хоменко увійшов у штрафну справа і вивіреною передачею знайшов голову Нурієва, який оформив хет-трик 5:0.

Автор: Тарас Галушка

Нагадаємо, в Мукачеві провели Kovner Defender`s Day 3.0.

Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Вправлялись на влучність: закарпатець влаштував стрілянину  біля садочка (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська