1. Новини Закарпаття
  2. >

Збірна ветеранів футболу України знову переграла своїх візаві з Угорщини

12.10.2017 23:15 Спорт Ексклюзив

Матч відбувся на стадіоні знаного острова Маргіт, що знаходиться в центрі Будапешта між двома районами угорської столиці – Будою і Пештом.

Матч відбувся на стадіоні знаного острова Маргіт, що знаходиться в центрі Будапешта між двома районами угорської столиці – Будою і Пештом.

Як і у травні нинішнього року на ювілейній зустрічі в Ужгороді з нагоди 25-ліття проведення першого офіційного поєдинку збірної України з угорцями, колишні найкращі футболісти України в середу переграли своїх суперників з рахунком 1:3.

У своєму першому матчі в 1992 році українці поступились угорцям теж з подібним результатом – 3:1. У гостей тоді голи забивали Йожеф Кіпріх (два) та Іштван Саллої. В українців відзначився закарпатець Іван Гецко.

Через чотири місяці в Ніредьгазі відбувся матч-реванш і знову перемогу святкували угорці – 2:1.

У 2017-му в ювілейному поєдинку Фортуна була на боці українців – вони провели у ворота суперників 3 м’ячі і знову “розписався” в сітці Іван Гецко. Тоді ж домовились про матч-відповідь. Але й на острові Маргіт успіх прийшов до гостей – вони поклали на лопатки своїх візаві з таким же результатом – 1:3. У нас два голи провів Андрій Воробей, один – Сергій Назаренко.

“Такі зустрічі – завжди хвилююча подія для хлопців,- поділився після поєдинку наставник збірної Угорщини Імре Геллеї. - Футболісти грали з великим бажанням, самовіддачею. Думаю, матч досяг своєї мети й приніс задоволення численним шанувальникам цієї захоплюючої гри”.

Також читайте: на ужгородський "Авангард" повернувся великий футбол.

Читайте на ГК:Торкнулося не всіх: хто з чоловіків зможе отримати паспорт за кордоном
Читайте на ГК:Протести українців за кордоном: у 3-й штурмовій жорстко "проїхалися" по "закордонному фронту"
Читайте на ГК:Хто з чоловіків зобов'язаний пройти базову військову підготовку: перелік
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська