1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

"Зірка" та "Фанчиково" визначили переможця Кубку Виноградівщини з футболу

28.09.2017 14:18 Спорт

На стадіоні села Підвиноградів зійшлися фіналісти цьогорічного розіграшу Кубка Виноградівського району – «Зірка» Онок та «Фанчиково».

На стадіоні села Підвиноградів зійшлися фіналісти цьогорічного розіграшу Кубка Виноградівського району – «Зірка» Онок та «Фанчиково».

Про це повідомила lobda.at.ua.

«Фанчиково» розпочало свій шлях до фіналу з чвертьфіналу, де у двоматчевому протистоянні зуміли пройти «Перехрестя», на виїзді поступились 2:3, а вдома завдяки голам Юрія Єжова, Володимира Козьми, Степана Гевді та Миколи Ляховича виграли 4:2. У півфіналі вони зіграли за схожим сценарієм: у гостях у Дротинцях програли 2:3 (голами відзначились Едуард Кочіш та Степан Гевді), а на домашній арені здобули перемогу 4:1, забивали Степан Гевді, Михайло Кутнич, Іван Седлакович та Іван Пилипчинець.

«Зірка» Онок за жеребкуванням розпочали виступи у кубку з півфіналу, де вони зійшлися з «Егрешом» з Олешника. У першому матчі «Егреш» виграв вдома 3:1, а от у матчі-відповіді олешницькій команді була зарахована технічна поразка 3:0, тож «Зірка» у фіналі.

У вирішальній грі за кубок все вирішив дев’ятнадцятирічний нападник з Букового, який виступає за «Зірку» Віталій Лісіцкі. Його хет-трик (останній гол з пенальті) приніс такий бажаний трофей у Онок.

Фінал Літнього кубку Виноградівщини

24 вересня, стадіон с. Підвиноградів

«Зірка» Онок — «Фанчиково» – 3:1

Нагадаємо, юні «карпатівці» перемагають на турнірі-меморіалі «Кубок Карпат» з гандболу.

Читайте на ГК:На Виноградівщині ліквідували мастабну пожежу: відомі подробиці "палаючого" інциденту (ФОТО)
Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)
Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська