1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

«Минай» на власному полі розгромив «Боржаву»

28.09.2017 12:18 Спорт

Вчора, 27 вересня, пройшов перенесений поєдинок 13-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу між «Минаєм» та «Боржавою» (Довге).

Вчора, 27 вересня, пройшов перенесений поєдинок 13-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу між «Минаєм» та «Боржавою» (Довге).

Команди знаходяться на протилежних місцях у турнірній таблиці. Якщо колектив з Ужгородщини веде боротьбу за чемпіонство, то «Боржава» є абсолютним аутсайдером чемпіонату, повідомляє Карпатський об'єктив.

Уже на стартовій хвилині Сергій Машталір вивів господарів уперед, а ще через чотири хвилини Владислав Микуляк подвоїв превагу своєї команди. Було зрозуміло, що господарі вже не зможуть зачепитися за позитивний результат. Залишалося дізнатися з яким рахунком цього дня тріумфує команда Миколи Гібалюка. Ще до перерви «минайці» були попереду 6:0. А до кінця поєдинку був оформлений справжній погром. Мова йде про дев’ять (!) сухих м’ячів.

У складі «Минаю» хет-триком відзначився Сергій Машталір. Дубль до свого активу записав Робрт Гегедош, а по одному взятті воріт вдалося провести Степану Федаку, вищезгаданому Владиславу Микуляку, Едуарді Дзобі та Івана Ковачу.

Завдяки цій перемозі «Минай» знову очолив чемпіонські перегони.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська