1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві під стінами міської ратуші за кубок міста битимуться фехтувальники

23.08.2017 20:40 Спорт

9 і 10 вересня в місті над Латорицею відбудеться відкрита першість з фехтування «Кубок Мукачево» серед юнаків та дівчат.

9 і 10 вересня в місті над Латорицею відбудеться відкрита першість з фехтування «Кубок Мукачево» серед юнаків та дівчат.

Змагання пройдуть в залі Мукачівської ДСЮСШ (вул. Духновича, 95) в трьох вікових групах серед дівчаток і хлопців: спортсмени 2004-2005 р.н., 2006-2007 р.н., та 2008 р.н. і мол. До участі запрошують усіх бажаючих фехтувальників-шпажистів з різних куточків України. Очікують приїзду друзів з сусідніх Словаччини, Угорщини, Польщі.

9 вересня стартують бої юних мушкетерів дівчат і хлопців молодшої вікової групи (старт змагань о 10.00), а також на доріжки в цей день вийдуть спортсменки-шпажистки.

10 вересня відбудуться змагатися хлопці у фехтуванні на шпагах (старт о 10.00).

Відкриття Кубка Мукачево з фехтування відбудеться 9 вересня об 11.30. Родзинкою цьогорічних мукачівських стартів стане те, що фінальні поєдинки двох днів будуть проходити в самому центрі міста біля Ратуші (старт о 17.00), передає uzhgorod.in.

Попередні заявки Федерація фехтування Закарпаття просить вислати на електронну пошту: oremus.geza@gmail.com, а всіх бажаючих побачити справжнє свято спорту запрошують спланувати собі вихідні 9 і 10 вересня і зануритися в світ фехтування. Вхід на захід - вільний!

Читайте на ГК:Фатальна пожежа на Закарпатті: одна людина загинула, п’ятьох евакуювали (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська