1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Мукачівщині відбувся футбольний турнір, приурочений до Дня Незалежності

21.08.2017 08:32 Спорт

На Мукачівщині розпочався цикл святкових заходів, приурочених відзначенню найважливіших державних свят – Дня Незалежності та Дня Державного Прапору.

На Мукачівщині розпочався цикл святкових заходів, приурочених відзначенню найважливіших державних свят – Дня Незалежності та Дня Державного Прапору.

Одним з перших заходів став футбольний турнір, який відбувся у неділю, 20 серпня, на стадіоні села Лалово.

Футбольні змагання традиційні, щорічні, відбуваються вже в сьомий раз, об’єднуючи все більше число любителів найпопулярнішого та наймасовішого виду спорту.

У турнірі до 26-ї річниці Незалежності України на зелений газон вийшли 10 команд: Куштановиця, Лалово (юнаки), Лалово (дорослі), Макарьово, В. Коропець (юнаки), В.Коропець-село (дорослі), Мукачево, Ромочевиця, Кучава, Софія.

Турнір стартував з традиційного матчу між командою голів сільрад та державними службовцями. Поєдинок не визначив сильнішу команду. Основний час завершився рахунком 1:1. Долю матчу визначила серія пенальті, а спортивна Фортуна на це раз посміхнулася команді з голів сільрад: 3:2

Команди-учасники турніру змагалися за коловою системою, а призові місця розподілили таким чином:
IV місце – команда Макарьово 
ІІІ місце – команда В.Коропець (юнаки)
ІІ місце – команда В.Коропець-село ( дорослі)
І місце команда Софія

Зауважимо, що у півфіналі та фіналі долю поєдинків визначала серія пенальті.

Відтак, у матчі за Кубок турніру основний час команди сіл В.Коропець-село (дорослі) та Софія завершили з нічийним рахунком 0:0. За результатами пробитих зі штрафного майданчику м’ячів, В.Коропець поступився Софії: 1:2, повідомила Мукачівська РДА.

Нагадаємо, закарпатські регбісти здобули срібло та бронзу на турнірі в Угорщині.

Читайте на ГК:З води вже витягнули бездиханне тіло: річка забрала життя закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Одна з найдовших в Україні: на Закарпатті розквітла алея Сакур (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська