1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський патрульний посів третє місце на престижних змаганнях

16.08.2017 22:16 Спорт

Випробування особистісних якостей в екстремальних змаганнях будуть у нагоді патрульному поліцейському під час виконання службових обов’язків.

Випробування особистісних якостей в екстремальних змаганнях будуть у нагоді патрульному поліцейському під час виконання службових обов’язків.

Інспектор Управління патрульної поліції в містах Ужгороді та Мукачеві, член Федерації боксу Закарпаття Михайло Демида взяв участь у «Гонках нації – 2017», які проходили в Одесі. Це – надважкі екстремальні змагання у різноманітних забігах на певні дистанції, повідомив КО.

Зокрема, Михайло взяв участь в забігу 5+ кілометрів та виборов бронзову медаль. Патрульний поїхав туди разом із тренерами з обласної Федерації боксу. У «Гонках нації» загалом взяли участь близько 1000 чоловік. Попри спеку понад +40 змагання були напруженими, а вболівали близько 5000 глядачів.

Варто відзначити, що раніше кращим воротарем Чемпіонату України визнано гандболістку «Карпат» Ірину Яблонську, яка протягом сезону демонструвала високий результат та гідно захищала ворота ужгородок.

Читайте на ГК:Дим було видно за кілометри: на Закарпатті гасили масштабну пожежу з кількома потерпілими (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті судитимуть російського агента, який понад рік служив в області (ФОТО)
Читайте на ГК:Прогулянка зі "смаком" стресу: в Ужгороді шукали зниклу дитину (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська