1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатські лижники й сноубордисти вже готуються до старту зимового сезону

08.08.2017 22:17 Спорт

Закарпатські гірськолижники та сноубордисти, які входять до складу збірних (основної та молодіжної), під орудою досвідченого тренера Яна Чернея провели навчально-тренувальний збір.

Закарпатські гірськолижники та сноубордисти, які входять до складу збірних (основної та молодіжної), під орудою досвідченого тренера Яна Чернея провели навчально-тренувальний збір.

Підготовка відбулася в с. Кострино, що на Великоберезнянщині, повідомив Ужгород.нет.

 «Головне завдання для спортсменів – закачати м’язи ніг та спину, щоб узимку не лижі вели гірськолижників, а вони їх. Аби куди сягне погляд спортсмена, туди він і міг би скерувати лижі, причому бачив би висоту схилу й спокійно керував своїм тілом», – каже досвідчений наставник Я. Черней.

Нині ж тренер хоче підтягнути до піку форми наших провідних спортсменів. У тренувальному таборі займаються гірськолижники: Тарас Ковбаснюк, Левко Цібеленко, Назар Петрук, Віталій Айб. А ще – сноубордисти: Василь Куклишин юна Надія Гапатин і одна дівчинка з Ізраїлю. Раніше на зборах була й Анастасія Фріндт, але наразі вона поїхала на відпочинок до моря.

Хлопці та дівчата займаються зі штангами, гирями та гантелями, присідають, віджимаються, качають прес, плавають у басейні, працюють на мотузках та катаються на гірських велосипедах. Навантаження дуже серйозні.

Семен Михалик.

Нагадаємо, в Мукачеві нагородили переможців велогонки вгору "Взяття корони".

Читайте на ГК:"Бензин дорогий, а мусай робити": в одному із міст Закарпаття зафіксували модне "копитне тріо" (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Феномен "Княгині" у світі й переполох на Березнянщині: закарпатський метеорит, за яким "гнався" Жуль Верн аж у Карпати
Читайте на ГК:“Обіцяв зробити з нього інваліда”: інцидент “із запахом” криміналу стався на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська