1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбувся Чемпіонат Закарпаття з баскетболу 3х3

25.07.2017 20:13 Спорт

У суботу, 22 липня, на спортивному майданчику Ужгородської ЗОШ № 3 відбувся чемпіонат Закарпаття з баскетболу 3 х 3.

У суботу, 22 липня, на спортивному майданчику Ужгородської ЗОШ № 3 відбувся чемпіонат Закарпаття з баскетболу 3 х 3.

Цьогоріч у змаганнях узяли участь понад 20 команд. Розігрували звання кращих у чотирьох категоріях (юнаки U-14 та U-16, жінки та чоловіки). Між поєдинками на учасників турніру чекали конкурси на точні кидки з різних дистанцій, переможці яких отримували подарунки, повідомив КО.

Спортивне свято цього дня вдалося на славу. Учасники демонстрували жагу до перемоги, тож присутні спостерігали за цікавими протистояннями. У категорії «Жінки» першість вибороли «Ужгородські мачки 2», за ними розташувалися «Ужгородські мачки 1», а «бронза» дісталася «Ужгородським мачкам 3».

Серед 14-річних юнаків на 3-тю сходинку п’єдесталу пошани вдалося піднятися гравцям «Бумера». Баскетболісти «140 ВРМ» розташувалися на другій, а лідером став «Eror-404».

У категорії U-16 команда «Nike shop» посіла 3-тє місце. «Січень» награв на «срібло», а беззаперечним переможцем став колектив «Нам по 16».

Найбільше ж уваги було прикуто до чоловічої категорії. Матчі виявилися видовищними та емоційними, що не може не подобатися вболівальнику. Таким чином, за підсумками змагань «бронза» дісталася «Спінерам». За крок до перемоги зупинилися «Куми». Перемігши у всіх поєдинках, цілком закономірно чемпіонське звання здобула команда «Неваловшні», у складі якої виступали Антон Іванина, Владислав Плешаков та Степан Рошко.

Олег МИКИТА

Нагадаємо, в Мукачеві влаштували свято баскетболу.

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська