1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині Кубок села виборювали футболісти / ФОТО

24.07.2017 10:05 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У рамках Дня населеного пункту у Варах відбувся відкритий турнір з міні-футболу на Кубок села. За почесний трофей змагались 5 команд – три місцеві та по одній з сусідніх Гечі та Голалбора.

Не мали собі рівних останні, які йменувались “Карпатгаз”. Вони розгромили гечанців – 5:0, другу і третю команди Вар – відповідно 2:0 і 1:0, та зіграли внічию з першою місцевою – 2:2. Загалом в копилку поклали 10 очок.

Кубок капітану “Карпатгазу” вручив голова однойменного фонду, депутат обласної ради Чаба Пийтер. Друге місце в турнірі вибороли спортсмени-аматори з Вар-3, які у вирішальній зустрічі за “срібло” переграли земляків із другого клубу з рахунком 5:2. У переможців виділявся 46-річний Кароль Домокош-молодший – син знаного на теренах Закарпаття футболіста і тренера Кароля Домокоша-старшого. До речі, відомий в минулому гравець був головним арбітром змагань.

Третє місце дісталось команді Вари-2. Згаданим колективам теж вручені Кубки, а всім учасникам – Подяки Варівської сільської ради та цінні подарунки. До відзначення долучився й “мер” села Елемир Шоломон.

Нагадаємо, у берегівських Варах розважались і змагались.

Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська