1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Кострино зібралися лижники Закарпаття

27.06.2017 16:20 Спорт

Літо – гаряча пора й для лижників.

Літо – гаряча пора й для лижників.

Не секрет, що підвалини майбутніх перемог закладають у спекотну пору також зимовики, коли є можливість пройти реабілітацію та зміцнитися фізично.

Ось і з 15 по 25 червня,  як повідомила тренер гірськолижників Мар’яна Фріндт, відбувся навчально-тренувальний збір у вигляді велосипедної підготовки для представників гірськолижного спорту та сноубордингу. Зокрема, у Кострино зібралася збірна Закарпатської області,повідомляє Obolok.

Крім того, за інформацією голови обласної федерації лижних видів спорту Закарпаття Василя Гісема, 18 червня спортсмени пройшли тестування в санаторії «Квітка Полонини». Із кращими зимовиками нашого краю працював відомий фахівець — професор кафедри легкої атлетики, зимових видів та велосипедного спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України Василь Карленко, який надав свої рекомендації щодо кращої підготовки потенційним олімпійцям області.

Читайте на ГК:"Бензин дорогий, а мусай робити": в одному із міст Закарпаття зафіксували модне "копитне тріо" (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Феномен "Княгині" у світі й переполох на Березнянщині: закарпатський метеорит, за яким "гнався" Жуль Верн аж у Карпати
Читайте на ГК:“Обіцяв зробити з нього інваліда”: інцидент “із запахом” криміналу стався на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська