1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Чемпіонат з пауерліфтінгу провели у Хусті

22.06.2017 20:33 Спорт

Днями на стадіоні «Карпати» м.Хуст відбувся чемпіонат Закарпатської області з класичного пауерліфтінгу (силового триборства).

Днями на стадіоні «Карпати» м.Хуст відбувся чемпіонат Закарпатської області з класичного пауерліфтінгу (силового триборства).

У змаганнях серед чоловіків та жінок взяли участь 41 спортсмен з Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Перечина, Хуста і Мукачівського району.

Серед жінок у ваговій категорії 52кг перше місце зайняла хустянка Ірина Сінкевич, а у категорії 84кг перше місце теж зайняла хустянка Ольга Якоб,інформує Медіахуст.

Серед чоловіків у важкій боротьбі у ваговій категорії до 59кг перше місце зайняв виноградівець Себастіан Мартон, до 66кг перше місце посів представник Мукачева, майстер спорту міжнародного класу Олександр Лейвой.

У ваговій категорії до 83кг боротьба була між хустянином Сергієм Шустером і майстром спорту Максимом Офіцинським з Ужгорода. Перше місце з майстерським результатом зайняв Максим Офіцинський.

У ваговій категорії до 93кг не було рівних хустянину Олександру Гангуру, який перевершив норматив майстра спорту і посів перше місце з результатом 250кг у присіданнях, 130кг у жимі лежачи і 280кг у тязі штанги.

У ваговій категорії до 105кг також не було рівних хустянину, призеру чемпіонатів України, майстру спорту Богдану Міговку, який виграв з результатом 250кг у присіданнях, 165кг у жимі лежачи і 300кг у тязі штанги.

У найважчій ваговій категорії до 120кг боротьба була між чемпіоном України, мукачівцем Олександром Пліс та Денисом Бережником з Хуста, де до останнього перемагав Денис Бережник. Тільки у останній вправі Олександру вдалося на декілька кілограмів у тязі перемогти Дениса і в кінцевому результаті перемогу зараховано мукачівцю Олександру Пліс. Для Дениса Бережника це були перші змагання, де він виконав норматив кандидата у майстри спорту, з чим його і вітаємо.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська