1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Ужгородець Анатолій Герей здобув командне срібло Чемпіонату Європи / ВІДЕО

20.06.2017 12:27 0 Спорт

Єдині нагороди для національної збірної України на цьогорічному Чемпіонаті Європи з фехтування завоювала чоловіча збірна шпажистів.

Богдан Нікішин, Володимир Станкевич, Максим Хворост та Анатолій Герей у Тбілісі здобули срібло. На шляху до другої сходинки п’єдесталу українці спочатку перемогли збірну Фінляндії — 45:24. Потім взяли реванш у своїх кривдників на Олімпіаді – угорців — 45:39 на нашу користь. У півфіналі підопічні Володимира Станкевича у напруженій тактичній боротьбі змогли вирвати перемогу у чехів — 18:14. Всього один укол вирішив долю фіналу, де наші хлопці зійшлися з росіянами. 32:33 – і українці віце-чемпіони Європи, повідомляє  .

В індивідуальній же першості усім українцям вдалося здолати груповий етап турніру. Втім, уже на початковій стадії туру прямого вибування збірна України зазнала перших втрат. В 1/32 фіналу зброю склали відразу двоє — лідер національної команди Богдан Нікішин та дебютант «дорослого» чемпіонату Європи Володимир Станкевич, в 1/16 закінчив виступи Максим Хворост. І саме ужгородець Анатолій Герей виступив найкраще серед українців, у підсумку увійшовши до топ-20 найсильніших.

Після нетривалої відпустки та підготовки вдома, на українців чекають двотижневі збори у Києві. А далі — найважливіші старти року — Чемпіонат світу, який цього разу триватиме у Лейпцигу з 19 до 26 липня.

Як повідомлялося раніше, ужгородець Анатолій Герей став найкращим серед українців на чемпіонаті Європи з фехтування.

Читайте на ГК:“Пурхали неначе метелики”: в області відбувся турнір «Magic Air Championship» (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Прикордонниками ліквідовано черговий канал незаконного переправлення осіб через державний кордон (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Ужгородщині через безвідповідальність власників обійстя сталася пожежа (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська