1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК «Чертеж» переміг ФК «Іза»

17.06.2017 13:29 Спорт

У неділю, 11 червня, у спорткомплексі Хустської ДЮСШ відбувся футбольний матч між командами ФК «Чертеж» та ФК «Іза», який закінчився з рахунком 3:1 на користь ФК «Чертеж».

У неділю, 11 червня, у спорткомплексі Хустської ДЮСШ відбувся футбольний матч між командами ФК «Чертеж» та ФК «Іза», який закінчився з рахунком 3:1 на користь ФК «Чертеж».

Спочатку з пенальті Роман Едуард відкрив рахунок. Другий гол у ворота ізян забив В’ячеслав Сарай. Юрій Галай закріпив перемогу команди ФК «Чертеж». Гравці команди «Іза» відквитали лише один гол,повідомляє Кhustnews.

ФК «Старт» Золотарево» приймало команду «Оболонь-2». З рахунком 3:2 перемогу здобула команда «Оболонь-2». ФК «Хустецька Долина» із Нижнього Селища приймав команду ФК «Боронява». З рахунком 6:1 перемогу здобула команда Бороняви. У Сокирниці відбувся матч між ФК «Сокирниця» та ФК «Рокосово». Матч закінчився з рахунком 0:1 на користь ФК «Рокосово». У селі Кошелеві відбувся матч між командами ФК «Ільмова» (Кошелево) та ФК «Фаворит» (Вишково). Матч закінчився з рахунком 0:0.

У рамках чемпіонату області вищої ліги команда ФК «Оболонь» виїжджала у місто Рахів. Юнаки «Оболоні» з рахунком 3:1 програли рахівчанам. А дорослі звели гру в нічию з рахунком 3:3. Від хустян два голи забив Богдан Хмура та один гол Микола Росоха.

Як повідомлялося раніше, двох гравців лідера чемпіонату Закарпаття з футболу дискваліфіковано на три гри.

Читайте на ГК:Сильне задимлення помітили діти: на Закарпатті вирувала важка пожежа (ФОТО)
Читайте на ГК:Проводжає в засвіти вже другого синочка мати: Герой із Закарпаття загинув на 41 році життя (ФОТО)
Читайте на ГК:Нічна автотроща на Закарпатті: водія та пасажирку затисло у авто (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська