1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Мукачівщині змагались сільські школярі

13.06.2017 21:31 Спорт

У Ракошині змагалися сільські школярі.

У Ракошині змагалися сільські школярі.

Обласною дитячо-юнацькою спортивною школою облради ЗОО ВФСТ «Колос» спільно із Закарпатським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було 3 червня у с. Ракошино на базі Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася першість з легкої атлетики серед вихованців ОДЮСШ облради ЗОО ВФСТ «Колос» АПК України та учнів сільських загальноосвітніх шкіл, повідомив Ужгород.нет.

Ці змагання були присвячені «Дню захисту дітей» та з нагоди «Свята останнього дзвоника». Основною метою змагань є  популяризиція легкої атлетики,  як вид спорту, серед школярів, виявлення юних талантів  у сільській місцевості, де хотілося розворушити і зацікавити сільських хлопчаків та дівчат до занять «королевою спорту». Спортсмени змагалися у трьох вікових групах : 2001-2002 р.р.н.;  2003-2004 р.р.н.; та 2005 р.н.і молодші.

У програмі змагань був біг на 500 м та естафета 4х 1 коло (2 хлопці + 2 дівчини). Дуже вдало на цих змаганнях виступили вихованці тренера-викладача ОДЮСШ облради ФСТ «Колос» Гайдоша Тараса Васильовича, які майже у кожній категорії були у призерах.

А загалом легкоатлетичне свято пройшло на високому професійному рівні. Всі учасники отримали від змагань велике задоволення, а призери і переможці - були нагороджені пам’ятними подарунками від ЗОЦНФЗН «Спорт для всіх» та Закарпатського обласного відділення НОК України.

Роман Сенишин.

Нагадаємо, на Берегівщині змагались молоді рибалки.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська