1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські спортсмени-інваліди перемогли на міжнародному турнірі в Словаччині

02.06.2017 21:45 0 Спорт
 

У п’ятницю, 2 червня, у Словаччині в місті Михайлівці відбулись масштабні міжнародні змагання спортсменів-інвалідів.

Втретє в них активну участь прийняли спортсмени-інваліди з Закарпатської області. Про це повідомив голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

У змаганнях крім українців прийняли участь спортсмени-інваліди Словаччини і Угорщини. Українська збірна у цих змаганнях зайняла перше командне місце.

Зокрема, з настільного тенісу перше місце зайняв Олександр Лизанець, з штовхання ядра перемогу здобув Іван Реміцький, а друге місце посів Юрій Сидун, з дартсу чемпіоном став Олександр Лизанець, а друге місце зайняв Юрій Сидун, з бігу на 50 метрів друге місце зайняв Андріан Опачко. За збірну України виступали спортсмени-інваліди Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

Зазначається, що організатором змагань виступила Михайловецька районна рада Словацької асоціації інвалідів (президент Ева Хлодінкова).

Після виснажливого турніру, який закінчився справжнім тріумфом для української збірної, закарпатські параолімпійці встигли відпочити на озері Шірава, де вода вже достатньо прогрілась для купання.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, у Мукачеві визначили переможців малих Олімпійських ігор.

Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Читайте на ГК:На Закарпатті побільшало прикордонних постів: почали "різати" жорсткі вимоги
Читайте на ГК:Закарпатців попереджають про нову гідрологічну небезпеку: до чого слід бути готовим

 

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська