1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Святковий турнір із шашок у Перечині визначив переможців

29.05.2017 14:12 Спорт

У неділю, 28 травня, мешканці Перечина відзначали традиційний день міста.

У неділю, 28 травня, мешканці Перечина відзначали традиційний день міста.

У рамках програми святкування була проведена ціла низка культурно-спортивних заходів. Серед них було проведено і шашковий турнір, у якому прийняло участь 10 спортсменів з міст Перечина, Ужгорода та Перечинського району. Це цілком природно, адже ця народна гра поціновується як серед любителів, так і керівників міста, які сприяють та пропагують цей вид спорту серед населення міста,повідомляє Оbolok.

Турнірну дистанцію з 12 турів найбільш успішно подолав першорозрядник (с.Дубриничі) Поворозник Михайло, який у підсумку набрав 9 очок і зайняв перше місце. Друге почесне місце зайняв кмс Ганич Йосип (м.Ужгород). Його результат – 8 очок. Третім фінішував першорозрядник Мадяр  Володимир (м.Перечин) – 7 очок. Він став співавтором найкращої партії і показав творчу і нешаблонну гру. Ми його вітаємо з цим досягненням. Серед жінок перемогу заслужено виборола кмс Віхніна Галина (м.Ужгород).

Переможці були нагороджені кубками, медалями і грамотами міського управління у справах культури, сім’ї, молоді та спорту. Нагородження проводила заступник мера міста.

У цілому змагання пройшли коректно, організовано, на належному спортивному рівні.

Нагадаємо, закарпатці пробігли півмарафон від Ужгорода до Перечина.

Читайте на ГК:Вісім років японського "чуда": на Закарпатті одне із міст перевтілилось в чарівного метелика (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Перечинщині ліквідували масштабну пожежу на підприємстві (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті вчителю предмета «Захисту України» вручили відзнаку командувача ОК «Захід» (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська