1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

На Фестивалі спорту і краси 2017 у Виноградові очікують на 1500 учасників / ВІДЕО

26.05.2017 18:04 0 Спорт Ексклюзив Автор: Голос Карпат

Сьогодні оргкомітет фестивалю презентував новинки спортивного дійства, яке проходитиме у Виноградові 28 травня.

За словами Мілана Чейпеша, члена оргкомітету фестивалю, цьогорічний захід буде значно масштабніший, аніж попередній. Зокрема, пройдуть змагання і показові виступи у 19-ти видах спорту, серед яких легкоатлетичний забіг з призовим фондом 5000 гривень, волейбол, стрітбол, водний футбол, настільний теніс, кікбоксинг та велоїзд з розіграшем велосипеда.

Член оргкомітету Іван Боршош розповів про правила участі у змаганнях, а Віктор Нагорняк попередив про те, що у день проведення фестивалю рух вулицями Миру і Шевченка буде обмежений.

Окремою атракцією фестивалю буде, ймовірно, перше в Україні Містечко здоров’я, - наголосив Віктор Черніков. У спеціальних секторах на площі винороба розповідатимуть про оздоровчу фізкультуру, принципи здорового харчування і навіть запропонують безкоштовний масаж.

Серед інших цікавинок - показовий виступ з фехтування, який проведуть майстри спорту України з цього виду спорту. Також обіцяє бути захоплюючим поєдинок професійних боксерів Василя Клюси з Виноградівщини та Олександра Кичалюка з Хмельниччини.

Організатори наголосили, що минулоріч після проведення першого такого фестивалю спорту відчутно збільшилася кількість відвідувачів у спортивних школах і клубах району. А залучення до спорту і здорового способу життя як альтернатива поганим звичкам серед молоді – це і є основна мета Фестивалю спорту і здоров’я.

Як повідомляв Голос Карпат раніше, 28 травня у Виноградові пройде Фестиваль спорту і здоров’я. Реєстрація для учасників почнеться з самого ранку на центральній площі міста, офіційне відкриття - з 11:00. Організатори очікують на близько півтора тисячі учасників. Спортивні дійства і розваги триватимуть протягом всього дня..

Детальніше дивіться у ВІДЕО.

Як повідомлялося раніше, "Фестиваль фарб Холі" пройде в Ужгороді.

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська