1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Визначились закарпатські стадіони, які прийматимуть фінали ДЮФЛ України

18.05.2017 16:06 Спорт

Ними стали стадіони Ужгорода, Поляни та Сваляви .

Ними стали стадіони Ужгорода, Поляни та Сваляви
.

Із метою вирішення нагальних проблем щодо проведення на Закарпатті зазначених підсумкових турнірів Дитячо-юнацької футбольної ліги України наш край відвідав Валерій Золотухін, начальник відділу юнацького футболу ФФУ, віце-президент ДЮФЛУ

Як зазначив гість, увагу було звернуто на питання організаційного характеру (зокрема щодо відкриття, проведення й закриття змагань, нагородження їх учасників), напрацювання договірних документів із власниками готелів. У контексті сказаного йшлося про умови проживання та якість харчування юних футболістів, надання різноманітної консультативної допомоги.

Було створено організаційний комітет. Його в Поляні, де 6 – 10 червня глядачі матимуть змогу спостерігати за матчами фіналу команд U-19, та у Сваляві (відповідні ігри колективів U-15 у другій половині червня) очолює заступник голови ФФЗ Іван Дрогобецький, а в Ужгороді (поєдинки фіналу за участі футболістів U-17 – у другій половині червня) роботу координуватиме голова ФФЗ Іван Дуран, а його ще один заступник – заступник Віктор Качур – працюватиме відповідно заступником голови оргкомітету.

Крім того, як зазначив Валерій Золотухін, ішлося про організацію турніру на честь Андрія Гаваші. Ці змагання, які відбудуться в краї у кінці серпня, є в календарному плані ФФУ. Відповідно її керівництво в особі Андрія Павелка готове надавати будь-яку організаційну допомогу. Поки ж обговорено формулу проведення заходу та на 90 відсотків склад учасників. Зокрема, за нагороди суперничатимуть команди U-17 (2001 р. н.) і U-15 (2003 р. н.).

Валерій Васильович також розповів, що мав зустрічі в ЗОШ № 19 м. Ужгород, команда якої минулоріч стала переможцем всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч». На території закладу було промоніторено ситуацію щодо встановлення ігрового штучного майданчика. В.Золотухін зазначив, що ФФУ в цьому питанні дотримається взятих на себе зобов’язань.

У цілому ж візит посадовця ФФУ вийшов продуктивним. «Поставленої мети досягнуто», – резюмував Валерій Васильович.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ.

Нагадаємо, федерація футболу Закарпаття співпрацюватиме із румунським повітом Марамуреш.

Читайте на ГК:На кордоні з Угорщиною затримали українку, яка перебувала у розшуку (ФОТО)
Читайте на ГК:Соціальна оренда житла в Україні: ВР збирається впровадити актуальну новацію
Читайте на ГК:Місто перетворюється на райський куточок: в Ужгороді посадили екзотичні дерева (ФОТОФАКТ)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська