1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді пройшов чемпіонат міста з шашок

30.04.2017 18:34 Спорт

Чемпіонат міста Ужгорода з шашок виграли Роман Фетько і Наталія Федака.

Чемпіонат міста Ужгорода з шашок виграли Роман Фетько і Наталія Федака.

Змагання проходили в актовому залі Ужгородського коледжу культури і мистецтв, – пише Obolok.

До участі в цьогорічному чемпіонаті було залучено 14 спортсменів з 4 навчальних закладів. Незмінним лідером та фаворитом шашкових змагань упродовж останніх 10 років залишається команда юнаків та дівчат Ужгородського коледжу культури та мистецтв. Це і не дивно, адже тут створені всі умови для фізичного розвитку і спортивного вдосконалення спортсменів, а також здійснюється активна популяризація шашок серед студентської молоді.

Відрадно, що цей турнір відзначався неабияким спортивним ентузіазмом і творчим натхненням його учасників. Спортсмени змагались за коловою системою у 7 турів у двох номінаціях (серед юнаків та дівчат), по 20 хвилин на партію. Перші 3 тури проходили досить миролюбно: було багато нічиїх, очки давались важкувато навіть фаворитам. Проте, з 4-5 турів турнір досяг своєї кульмінації: лідери змагань пішли у відрив і все вирішив останній тур, у якому вони зустрічались між собою. Так, Роман Фетько, студент коледжу культури і мистецтв, обігравши в останньому турі свого побратима Миколу Микуляка, зумів набрати 11 очок з 12 можливих. Цей результат став чемпіонським. Це великий успіх прогресуючого і талановитого спортсмена! На другому місці –Микола Микуляк – 10 очок. Третє – посів Євген Химич з результатом 6 очок. П’єдестал пошани за юнаками коледжу культури і мистецтв.

Досить цікавими і захоплюючими були поєдинки серед дівчат. Поза конкуренцією став виступ талановитої спортсменки Наталії Федаки, студентки ІІІ курсу біологічного факультету ДВНЗ УжНУ. Продемонструвавши спортивний характер і волю до перемоги, вона здобула феєричну перемогу з переконливим результатом – 10 очок з 12 можливих. Ми вітаємо її з цим успіхом! Друге і третє місця вибороли Ангеліна Шестак (8 очок) та Маріанна Медулич (5 очок) – студентки коледжу культури і мистецтв.

Переможці були нагороджені грамотами, медалями.

Рішко МИХАЙЛО, OBOLOK

Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Читайте на ГК:300 доларів за «допомогу» у складанні іспиту з водіння: двом закарпатцям повідомили про підозру (ФОТО)
Читайте на ГК:Запобігання корупції: на Закарпатті відбувся мобільний курс оборонного менеджменту (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська