1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Світ
  4. > >

Закарпатці взяли участь у міжнародному турнірі з регбі в Угорщині

30.03.2017 13:28 Спорт

Днями в угорському містечку Мандоку відбувся міжнародний турнір з регбі «Кубок Тиса-трофі – 2017». Помірятися силами вийшли національна команда Угорщини та збірна Закарпаття.

Днями в угорському містечку Мандоку відбувся міжнародний турнір з регбі «Кубок Тиса-трофі – 2017». Помірятися силами вийшли національна команда Угорщини та збірна Закарпаття.

Господарі скликали до складу своєї дружини кращих гравців чи не з усіх куточків держави – Будапешта, Ваца, Веленце, Дебрецена, Естергома, Сейкешфеґрвара та інших міст. Наш колектив склали представники команд Ужгородського університету, РК «Корзо» з обласного центру, Мукачівського держуніверситету та РК «Леви» з Королева.

Поєдинки відбулися у вікових категоріях до 16 та до 18 років. Суперники показали добру підготовку, тож ігри виявилися цікавими для уболівальників.

А під час урочистої частини особливої подяки Федерації регбі Угорщини за розвиток цього виду спорту в нашому краї вдостоїли президента Федерації регбі та регбіліг Закарпаття, професора УжНУ Федора Шандора. Кращим гравцем у команді гостей у категорії U18 став вихованець федерації Сергій Васько.

Федерація регбі та регбіліг Закарпаття висловлює щиру подяку своїм тренерам Віктору Мельничуку (Ужгород), Анатолію Яковлєву (Виноградово) та Федору Морозу (Мукачево), ректору МДУ професору Тетяні Щербан, Генеральному консульству Угорщини в Ужгороді в особі Ласла Віда та Анталові Кішу з Федерації регбі Угорщини за допомогу закарпатським регбістам.

За інформацією офіційного сайту Федерації регбі України, Медіацентр УжНУ.

Читайте на ГК:Тисячі людей вийшли на вулиці і вимагають відставку Орбана: в Угорщині розпочалися масові протести (ФОТО)
Читайте на ГК:Потужне природне явище накрило Західних сусідів: у мережі діляться цікавими відеозаписами (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Екстремальне видовище перетворилося на місиво: в Угорщині сталася масштабна трагедія (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська