1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Міжнародному чемпіонаті з карате JKS мукачівська команда взяла 20 нагород

29.03.2017 09:12 Спорт

У м. Ізмаїл пройшов Міжнародний чемпіонат з карате JKS, в якому взяла участь мукачівська команда з карате СКК "Сінай" на чолі з Майстром спорту України з карате - Романом Маслиган. 

У м. Ізмаїл пройшов Міжнародний чемпіонат з карате JKS, в якому взяла участь мукачівська команда з карате СКК

У цих змаганнях брали участь представники з Румунії, Молдови, Болгарії та України.  Зокрема, спортсмени змагались у вікових групах в розділах куміте та ката. В рамках турніру була організована командна зустріч між представниками Молдови та України, у розділі командного куміте. У складі збірної України у цю групу були включені і два мукачівця, а саме Гонак Максим та Кепинач Іван. З рахунком 2-1 виграли українці. В особистих змаганнях відзначився Маслиган Микола: 1 місце в куміте та 3 місце в ката в категорії 8-9 років.

Серед дівчат 10-11 років переможницею стала Гонак Ольга, яка у фіналі перемогла спортсменку із Румунії.

В категорії 12-13 років переможцем в куміте став Кепинач Іван, а серед дівчат призерка Чемпіонату Європи та України - Фабрицій Софія.

У категорії 14-15 років в куміте друге місце зайняв Буштин Денис, отримавши срібну нагороду.

У категорії 16-17 років Єгоров Сергій переміг всіх своїх супротивників в куміте та ката. Дзямко Андрій зайняв перше місце в категорії куміте 18+.

В командному куміте (в категорії 8-9 років) відзначилась і наша стінка. Так Плітченко Іван та Маслиган Микола перемогли спортсменів з Одеської області і посіли перше місце. Загалом наші каратисти вибороли 20 нагород з яких 11 золотих. Наразі спортсмени продовжують підготовку до відкритого чемпіонату області з шотокан карате-до, що відбудеться у кінці квітня у місті над Латорицею, інформує Закарпатська обласна федерація Шотокан карате-до.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська