1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

“Севлюш” – володар Зимового Кубка області з футболу / ФОТО

18.03.2017 22:10 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

У фіналі цього престижного турніру зустрілися в суботу на штучному полі Середнього господарі та виноградівці.

Напружений поєдинок завершився перемогою гостей з “сухим” рахунком – 0:3. Таким чином “Севлюш” здобув свій перший серйозний трофей в нинішньому сезоні, з чим ми його і вітаємо!

Відбулась урочиста церемонія відкриття зустрічі. Після державного Гімну учасників поєдинку тепло вітав селищний голова Середнього Емеріх Кріцкий.

“Бажаю обидвом командам продемонструвати змістовну, результативну гру й подарувати вболівальникам приємні емоції,- акцентував мер.- І хай переможе сильніший.”

Як і очікувалось, матч розпочався настирними атаками господарів. Проте, вже на 6-ій хвилині “холодний душ” від Чедрика остудив запал середнянців: Михайло зіграв на випередження і зблизька буквально розстріляв ворота Кучинки – 0:1. Через дві хвилини гості знову скористались розгубленістю суперника і той же Чедрик головою посилає шкіряного в сітку – 0:2. А ще через п’ять хвилин Михайло небезпечно пробиває у ствір, кіпер відбиває м’яча, але першим біля нього опинився Юрій Мешко і куля знову пересікає лінію – 0:3.

Здається гру зроблено й можна трохи розслабитись. До честі виноградівців, вони не відійшли в захист, а продовжували атакувати, притиснувши господарів до свого карного майданчика. Не допоміг господарям і щільний пресинг, який вони спробували застосувати: “Севлюш” розмашисто “катав” шкіряного з одного краю на інший, шукаючи щілину в оборонних редутах господарів. Обидві команди активно використовують стандарти, але у виноградівців збився приціл і куля раз-у-раз летить повз ворота. Натомість на висоті в буквальному розумінні виявився кіпер гостей Віталій Гренишин, який в одному з епізодів буквально зняв шкіряного з голови активного упродовж усієї гри Василя Горського.

У перерві матчу Федерація футболу Закарпаття відзначила футболістів-ветеранів з Середнього та Ужгородського району. Премії Андрію Пашко, Івану Сабовчику, Володимиру Лукачині, Юрію Шелею та Степану Посталівці з Середнього, Бейлі Калиничу, Івану Сідуну, Йосипу Вітнянському, Івану Скалинчаку та Івану Фатулі з Ужгородщини вручив депутат обласної ради Мирон Помпель. А місцевий жіночий ансамбль “Червона калина” подарував чарівну народну пісню.

Другий тайм теж розпочався атаками господарів, які прагнули будь-що реабілітувати себе перед вболівальниками. Головний наставник “Середнього” Василь Варга кидає в бій досвідчених Мирослава Бундаша (граючого тренера) та Михайла Стегуру, але й вони переломити хід поєдинку вже не змогли. Хоча моменти були. Спочатку господарі влучають у бокову стійку, а прицільний удар Шведюка відбиває Гринишин. Друга половина гри закономірно завершилась нульовою нічиєю, однак за підсумками двох таймів - 0:3 на користь гостей.

По завершенні поєдинку відбулась церемонія нагородження. “Середньому” вручили срібні, а “Севлюшу” – золоті медалі. Відзначали призерів заступники голови ФФЗ Мирослав Щербей та Віктор Качур разом з селищним головою Емеріхом Кріцкі. Кращими гравцями зустрічі визнали Станіслава Котю з Середнього та Михайла Чедрика з Виноградова. Пам’ятні нагороди отримали й арбітри матчу, тренери та президенти клубів. На завершення красень-Кубок капітану “Севлюша” вручив голова ФФЗ Іван Дуран.

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, "Севлюш" увійшов до Зимової першості з футболу Закарпаття.

Читайте на ГК:"Сакура зводить із розуму": що закарпатець вчинив задля крутої розваги? (ФОТО)
Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Читайте на ГК:На Виноградівщині боролися з двома пожежами за день: відомо наслідки (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська