1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Міжгірщині відбувся особисто-командний чемпіонат Закарпаття з лижних перегонів

13.03.2017 20:00 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

У Пилипці на горі Гимба цими вихідними днями відбувся особисто-командний чемпіонат області з лижних перегонів.

У Пилипці на горі Гимба цими вихідними днями відбувся особисто-командний чемпіонат області з лижних перегонів.

У першості взяли участь дві команди з Міжгірщини та Волівця, а також Рахова та Хуста – загальна кількість учасників налічувала понад 80 спортсменів.

Першими на спринтерську дистанцію 1.5 км вийшли чоловіки, з-поміж яких були й титуловані лижники – майстер спорту міжнародного класу Мирослав Білосюк (Рахів), майстер спорту Василь Коваль (Келечин) та кандидат у майстри спорту Михайло Хміль з Волівця. У такому порядку вони й фінішували у числі перших. Серед юнаків та дівчат чемпіонами стали наші земляки – Мар’яна Сегляник з Келечина, Іванна Гойчук (Буковець) та Ігор Русин (Н. Студений). Призерами чемпіонату серед верховинських спортсменів також виявилися Марія Фалюкович (Сойми), Владислава Зубанич (Келечин), Андріана Карпович та Іванна Карпович (Буковець), Василь Дзьобак (Н. Студений), Владислав Глеба і Василь Леньо (Сойми).

Підсумок командної боротьби вирішувався у естафетах, яких проводилося чотири. Варто відзначити, що вони відбувалися у гостросюжетній і безкомпромісній боротьбі. Міжгірчани та рахівчани здобули по одній перемозі, а волівчани стали чемпіонами у двох, що й вирішило остаточний успіх. На першому місці команда Воловець-І, другому – Міжгір’я-І, третьому – Рахів.

Переможцям і призерам грамоти вручив голова голова Міжгірської районної ради Василь Щур, котрий, як і підприємець Володимир Петрище та начальник відділу освіти РДА Надія Олексієнко, посприяли у проведені змагання. 

Варто добрим словом відзначити за підготовку до змагання і тренерів наших лижників, серед яких Сергій Коваль, Євген Боровков, Василь Сичкун.

Василь КОВАЛЬ, головний суддя змагання.

Читайте на ГК:На Закарпатті лунав вибух: відомо, що сталося
Читайте на ГК:Найбільше у Європі: на Закарпатті помітили справжнє диво природи (ФОТО)
Читайте на ГК:Екологічне лихо: через дурість на Закарпатті ледь не спалахнула аптека (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська