1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Проведено матчі Відкритої першості Виноградівської ДЮСШ з баскетболу / ФОТО

13.03.2017 12:08 0 Спорт
 

11 березня було проведено Відкриту першість Виноградівської ДЮСШ з баскетболу серед юнаків та дівчат, у трьох вікових групах 2000-2002; 2003-2004;2005-2006, приурочену до Міжнародного Дня жінок.

Також у цих змаганнях прийняли участь спортсмени Тячівського району. Завданням цих змагань було: популяризація та подальший розвиток баскетболу в Виноградівському районі та області, пропаганда здорового способу життя, розширення дружніх зв’язків між районами, виявлення кращих спортсменів для участі в чемпіонатах та першостях області. Всього змагання зібрали 12 команд. 

Змагання пройшли в дружній спортивній боротьбі. Емоції переповнювали учасників. Були і феєричні проходи і кидки з різних позицій і справжні віртуозні комбінації. Всі учасники показали хорошу технічну і тактичну підготовку. За підсумками турнірної таблиці більшу кількість перемог отримали вихованці Виноградівської ДЮСШ.

Переможці та призери були нагороджені, командними грамотами відповідних ступенів. Також за розвиток баскетболу як олімпійського виду спорту у Тячівському районі, тренер Кость Федір Федорович був нагороджений олімпійською атрибутикою та літературою від Виноградівського районного представництва НОК України.

Читайте на ГК:Без світла понад 7 годин: на Закарпатті відключатимуть електроенергію
Читайте на ГК:На Виноградівщині боролися з двома пожежами за день: відомо наслідки (ФОТО)
Читайте на ГК:На Виноградівщині вирувала пожежа: залучались дві одиниці техніки
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська