1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Змагання юних шпажисток виграла ужгородка Олександра Лазаренко

13.03.2017 08:46 Спорт

Третій і заключний день закарпатського етапу Всеукраїнської дитячої ліги 10-13 з фехтування зібрав в Ужгороді найсильніших шпажисток.

Третій і заключний день закарпатського етапу Всеукраїнської дитячої ліги 10-13 з фехтування зібрав в Ужгороді найсильніших шпажисток.

12  березня зброю нагострили шпажистки. Дівчата змагалися у двох вікових категоріях. Майже 100 спортсменок билися за нагороди всеукраїнського турніру, повідомив Ужгород.ін.

Тож, у категорії "молодших" дівчат  (2006-2007 р.н.) золота нагорода їде до Харкова - першою стала Юлія Явтушенко (тренер - Одокієнко). Срібло отримала Софія Стогній з Києва (тренер - Шостацький), а бронзові нагороди поділили ужгородка Ксенія Куштан (тренер - Філл) та львів'янка Влада Калинка (тренери - Семерак, Орліковський). Ужгородка Наталія Горецька також потрапила до вісімки кращих.

Тріумфальними у категорії "старших" спортсменок (2004-2005 р.н.) виявилися змагання для закарпаток. Тут золото та кубок переможниці виборола Олександра Лазаренко, яка не зазнала на турнірі жодної поразки (тренер - Герей), а фіналі перемогла киянку Емілі Берніго (тренер - Конрад). А бронзова нагорода в ужгородки Олени Синиці (тренер - Герей). Ще одна бронза у харків'янки Анастасії Миленької (тренер - Одокієнко). 

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська