1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві відіграли матчі ІІІ туру турніру “Business Cup 2017”

12.03.2017 21:45 Спорт

У суботу, 11 березня, на міні-футбольному полі ЗОШ №4 м. Мукачева відбулись чотири матчі третього туру змагань “Business Cup 2017”.

 У суботу, 11 березня, на міні-футбольному полі ЗОШ №4 м. Мукачева відбулись чотири матчі третього туру змагань “Business Cup 2017”.

У цих матчах фаворити поєдинків довели свій високий рівень футбольної майстерності і закріпили свої амбіції на вихід до наступної стадії змагань.

Варто звернути увагу на розгромні перемоги команд “Ліка” та “Енергетик”, адже шлях цих колективів до перемог був різним. Якщо першим вдалось знайти слабкі сторони і нейтралізувати захист суперників із команди “Статус”, то “енергетикам” довелось добряче постаратись, щоб перемогти, бо “М.Сіті” активно відповідала на атаки суперника і тримала їх у тонусі, передає PMG.

Отож, результати поєдинків третього туру:

ФК «Ліка» - ФК «Статус» – 7:2

ФК «М.Сіті» - ФК «Енергетик» – 2:5

ФК «Беркут» - ФК «Епіцентр К» – 4:1

ФК «Алекс» - ФК «Паланок» – 4:2

Нагадаємо, як повідомляв Голос Карпат раніше, в рамках турніру «BUSINESS CUP 2017» відбулися матчі ІІ туру, які принесли значну кількість забитих м’ячів та визначили фаворитів змагань.

Читайте на ГК:На Закарпатті спіймали групу чоловіків, які намагалися потрапити до Румунії (ВІДЕО)
Читайте на ГК:"Нич страшного, екзотік приваблює туристів": увагу закарпатців привернули великі тварини, які бродили містом без нагляду (ВІДЕО)
Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська