1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Стали відомі фіналісти Ужгородської футзальної ліги

12.03.2017 12:21 Спорт

Напередодні, 11 березня на майданчику «Карпати Арена» відбулися півфінальні матчі у вищій та першій лігах Ужгородської футзальної ліги.

Напередодні, 11 березня на майданчику «Карпати Арена» відбулися півфінальні матчі у вищій та першій лігах Ужгородської футзальної ліги.

Півфінали стартували з поєдинку між командами з першої ліги:  Teamwear – КІТ. Гра вийшла рівною як і її результат – рахунок у матчі до останніх секунд був 2:2, але удар під поперечину О.Гряділя на останніх секундах гри приніс перемогу Teamwearu. У фіналі останні зійдуться з колективом «Тиса-1», які в непростій грі після нічийного результату 6:6 в серії післяматчевих пенальті здолали КС «Ужгород», повідомив Ужгород.нет.

У Вищій лізі першими вийшли на поле «Верест» та «Коритняни». Більшість гравців цих команд беруть участь у чемпіонаті Ужгородщини в складі «Коритнян», а тут змагалися за вихід до фіналу. У цьому непростому матчі  більш активними були футзалісти з «Коритнян», які зуміли переграти своїх опонентів з рахунком 3:1.

Іншим фіналістом стала команда УжНЕТ, яка зуміла переграти студентську «Спортіку» - 4:2. Левовий внесок у перемогу своєї команди зробив Михайло Кополовець.

Всі фінальні матчі відбудуться 19 березня в СК «Зінедін».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:“Таксі” за 11000 зелених: деталі гучного затримання на Закарпатті (ФОТО)
Читайте на ГК:Вправлялись на влучність: закарпатець влаштував стрілянину  біля садочка (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська