1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Футбольні баталії «BUSINESS CUP 2017» - відбулися матчі ІІ туру / ВІДЕО

10.03.2017 22:17 Спорт

В рамках турніру «BUSINESS CUP 2017» відбулися матчі ІІ туру, які принесли значну кількість забитих м’ячів та визначили фаворитів змагань.

В рамках турніру «BUSINESS CUP 2017» відбулися матчі ІІ туру, які принесли значну кількість забитих м’ячів та визначили фаворитів змагань.

Так, на зеленому газоні в смт. Кольчино зустрілися три пари команд, кожна з яких провела поєдинок на новому рівні.

Битва фаворитів:

ФК «Алекс» - ФК «Енергетик»: 2:2

Зустрічі ФК «Алекс» та ФК «Енергетик» чекали абсолютно всі вболівальники, адже обидві команди рішуче налаштовані на перемогу. ФК «Алекс» вигідно відрізняється добре зіграною командою, в «запасі» якої не одна складна комбінація, а ФК «Енергетик» - минулорічний чемпіон – ще більше посилив свої лідерські позиції.

Логічно, що команди подарували глядачам напружений поєдинок та безкомпромісну боротьбу, проте завершили поєдинок нічиєю. Рахунок 2:2 ще один доказ того, що головна інтрига тільки розпочинається. А команди-фаворити – не збираються поступатися один одному!

Зустріч новачків турніру

ФК «Паланок» - ФК «ДОМ Х»: 4:4

Цей ігровий день, безперечно, порадував вболівальників і драматичними моментами і кількістю реалізованих гольових ситуацій. Цікавою та результативною вийшла зустріч новачків турніру: ФК «Паланок» - ФК «ДОМ Х». З перших хвилин матчу чітко проглядалася позитивна динаміка в організації атак та розіграші комбінацій. Обидві команди стали більш зіграні, проявили хороший рівень підготовки. Але цього разу, футбольні боги були стороні рівноваги, тому і цей поєдинок не виявив сильнішу команду.

Голи у воротах – радість для вболівальників

ФК «Статус» - ФК «TranSoftGroup»: 7:2

Несподіваний «Статус» побачили вболівальники на футбольному полі. Якщо команда в перший ігровий день програла досвідченому ФК «Беркут» з рахунком 8:0, то в грі другого раунду приємно здивувала прихильників футболу, забивши у ворота суперника 7 м’ячів і пропустивши лише 2.

Візаві ФК «TranSoftGroup» не втратили лінію оброни та до останніх хвилин намагалися вирівняти ситуацію.

Боротьба продовжується, вже завтра, 11 березня, на зеленому газоні відбудуться не менш цікаві зустрічі, які обіцяють незабутні емоції всім вболівальникам:

Група А:

Футбольне міні-поле ЗОШ №4 (м. Мукачево, вул.. І.Зріні)

ФК «М. Сіті» - ФК «Енергетик» , 15.00 год.ФК «Алекс» - ФК «Паланок», 17.00 год.

Група Б:

Футбольне міні-поле ЗОШ №4 (м. Мукачево, вул.. І.Зріні)

ФК «Ліка» - ФК «Статус», 14.00 год.ФК «Епіцентр К» - ФК «Беркут», 16.00 год.

Читайте на ГК:З води вже витягнули бездиханне тіло: річка забрала життя закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Одна з найдовших в Україні: на Закарпатті розквітла алея Сакур (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська