1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські гандболістки розгромили київський «Спартак» / ФОТО

25.02.2017 10:13 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Ужгородські «Карпати» перемогли київський «Спартак» у першому матчі 9-го туру Суперліги України з гандболу.

Гра для карпатівок виглядала непростою тільки до 6-ї хвилини першого тайму, коли на табло було 3:3. Проте, два швидкі голи від Лезінської та Фурманець вивели закарпаток вперед. Після цього «Карпати» тільки збільшували перевагу. Після першої половини гри ужгородська команда перемагали з різницею в 10 м'ячів: 17:7.

В другій половині гри перевага домашньої команди тільки зростала, а коли Ірина Компанієць вшосте відзначилась у воротах Олени Кемінь, різниця голів сягнула 14 пунктів. «Спартак» намагався відігратись, але натиск карпатівок зупинити не змогли. Ужгородки швидкими контратаками перегравали суперниць, а після сейвів Єлизавети Воронько ще впевненіше діяли в захисті. В підсумку «Карпати» здобули чергові два очки у внутрішній першості і переграли київський «Спартак» з рахунком 35:18.

Завтра на підопічних Бориса Петровського та Майї Карбунар очікує повторний поєдинок в рамках 9-го туру, а розпочнеться він об 11:00.

Статистика матчу:

Карпати:

Яблонська-Бобаль, Воронько; Компанієць 8, Готра 7, Сухецька 5, Фурманець 4, Мелекесцева 4, Білик 3, Лезінська 3, Кильч 1, Гичка, Попович;

Спартак:

Кемінь, Михайленко; Рибкіна 5/2, Воскобойник 4, Малькевич 2, Іваненко 2, Зінатуліна 2/1, Магдич 1, Шидивар 1, Височина 1;

Штраф: 4 - 8 (Гичка, Білик - двічі Єрохова, Рибкіна, Воскобойник);

7м: 0 - 4/3 (Воронько відбила кидок від Іваненко).

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська