1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Федерація футболу Ужгородського району визнана кращою в Україні

17.02.2017 21:52 Спорт

11 лютого в сесійному залі Ужгородської районної ради відбулася звітно-виборна конференція федерації футболу Ужгородського району.

11 лютого в сесійному залі Ужгородської районної ради відбулася звітно-виборна конференція федерації футболу Ужгородського району.

Делегати та запрошені підвели підсумок роботи за період із 2012 по 2016 роки. Присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам'ять відомих у футболі району людей, які пішли із життя.

Голова федерації футболу Ужгородщини Олександр Роман прозвітував про виконану роботу. Олександр Федорович був не багатослівним, але районному футболу справді є чим пишатися. Сьогодні на обласному рівні район представляють шість команд у дорослому футболі (ФК "Минай", ФК "Середнє" – вища ліга, ФК "Вітязь", ФК "Баранинці", ФК "Сокіл", ФК "Невицький замок" – І ліга), які здобули золоті та бронзові медалі. Три команди району виступають у ДЮФЛ Закарпаття. Проводиться чемпіонат і першість району з футболу серед дорослих та юнаків, кілька великих міжнародних дитячих турнірів із футболу.

За останні кілька років збудовано стадіони в Середньому, Баранинцях, будується – в Минаї. Ведеться реконструкція спортивних споруд у Концові та Невицькому. У цьому році розпочнеться реконструкція стадіонів у В.Лазах, Р.Комарівцях і, скоріше за все, в В.Геївцях. Це не мало, але зупинятися не можна. Тему розвитку дитячо-юнацького футболу та покращення інфраструктури слід продовжувати. Стадіони району повинні стати місцем відпочинку мешканців сіл Ужгородщини, повідомила Прес-служба Ужгородської районної ради.

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська