1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Ужгороді відбулись перші матчі Новорічно-Різдвяного турніру з міні-футболу

22.01.2017 12:53 Спорт

21 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшли фінали вже традиційного Новорічно-Різдвяного турніру з міні-футболу серед хлопців 2004-2005 років народження.

21 грудня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшли фінали вже традиційного Новорічно-Різдвяного турніру з міні-футболу серед хлопців 2004-2005 років народження.

У фінальні змагання вийшли вісім команд, які раніше вже здобули перемогу у зональних змаганнях, а саме: ДЮСШ «Хуст-Нарцис», ДЮСШ Тячів, ДЮСШ Виноградів, ДЮСШ Берегівський район, СДЮСШОР-04 Ужгород, СДЮСШОР-05 Ужгород, ДЮФК «Сузір’я» (Свалява) та ДЮСШ «Колос» Мукачівський район.

Шляхом жеребкування команди було поділено на дві групи А і Б, в їх межах юнаки зіграли дванадцять матчів. У результаті з кожної групи вийшли по дві команди півфіналістів, які в подальшому мали змогу поборотись за призові місця.

Як і годиться на змаганнях такого рівня, на полі велась безкомпромісна боротьба. Кожна команда прагнула показати себе як найкраще, атмосфера на полі була неймовірна і звичайно сльози радості та відчаю у глядачів на трибунах. У підсумку до півфіналу вийшли чотири команди: СДЮСШОР-04 Ужгород, СДЮСШОР-05 Ужгород, ДЮФК «Сузір’я» (Свалява) та ДЮСШ Берегівський район.

Поєдинки в півфіналі почались з гри команд СДЮШОР-04 Ужгород та СДЮСШОР-05 Ужгород, команди грали майже на однаковому рівні про що і свідчить мінімальний рахунок з яким перемогла старша команда. Наступними в бій вступили команди ДЮФК «Сузір’я» (Свалява) та ДЮСШ Берегівський район. У цьому поєдинку безперечно перевага була на стороні команди зі Сваляви. Матч завершився з рахунком 3:1 на їх користь. Трохи відпочивши команди, які здобули поразку в матчах вище, а саме СДЮСШОР-05 Ужгород та ДЮСШ Берегівський району вступили в поєдинок за ІІІ місце. На жаль, команді з Берегівського району не поталанило і в цій грі вони зазнали поразки з рахунком 2:1 а команда з Ужгорода посідає ІІІ місце.

Найцікавішим та найдраматичнішим став поєдинок за І та ІІ місця, між найсильнішими командами цієї вікової категорії, а саме ДЮФК «Сузір’я» та СДЮШОР-04 Ужгород. Команда ужгородців не дала своїм суперникам ні єдиного шансу і закінчила матч з рахунком 3:0 на свою користь.

Отже, СДЮШОР-05 Ужгород посідає ІІІ місце (тренер Василь Орос), команда ДЮФК «Сузір’я» займає ІІ позицію (тренер Семен Головнич) та абсолютними чемпіонами Новорічно-Різдвяного турніру з міні-футболу стає команда СДЮШОР-04 Ужгород (тренер Тарас Вайданич). Після матчів найприємніше нагородження переможців солодкими подарунками, медалями та кубками. Названо та нагородженого також кращих гравців:

воротар – Денис Маргітич (ДЮСШ Берегівський район);

захисник – Нікіта Кіт (ДЮФК «Сузір’я»);

півзахисник – Ігор Кобеляш (СДЮШОР-05 Ужгород);

нападник – Богдан Макара (СДЮШОР-05 Ужгород).

Ангеліна УГРИН obolok.

Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Читайте на ГК:Знайомство, пістолет, постріли та удушення: романтична зустріч закінчилася вбивством (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська