1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Відбулось жеребкування Зимового кубку Берегівського району з футболу

20.01.2017 23:29 Спорт

Сьогодні, 20 січня, у приміщенні Берегівської районної федерації футболу відбулося засідання учасників Зимового кубку Берегівського району з футболу.

Сьогодні, 20 січня, у приміщенні Берегівської районної федерації футболу відбулося засідання учасників Зимового кубку Берегівського району з футболу.

На початку засідання команди затвердили положення змагань, визначилися з місцем проведення, календарем та провели жеребкування,повідомляє Oblok.

Таким чином, у Зимовому кубку району візьме участь 12 команд розділених на дві зони. Ігри зони «А» проходитимуть на стадіоні «Меблевик» у Берегові, а ігри зони «В» на стадіоні села Запсонь. У зоні «А» між собою змагатимуться три команди міста Берегово: ФК «Берегово», ФК «Зірка» та ФК «Юніор», а також ФК «Кідьош», ФК «Ремети» та ФК «Талісман» (Великі Береги). У зоні «В» гратимуть ФК «Запсонь», ФК Свобода», ФК «В. Добронь», ФК «В. Бийгань», ФК «Яноші» та ФК «Артос» (Гать).

Після завершення групового етапу, де всі зіграють між собою в одне коло, по чотири команди проходять до наступного етапу, де за системою плей-оф будуть боротися за вихід до наступного етапу.

Змагання стартують 5 лютого, а фінал пройде 26 березня.

Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська