1. Новини Закарпаття
  2. >

Названо імена кращих футбольних тренерів Закарпаття

06.01.2017 13:05 Спорт

Газета «Спорт тайм» спільно з ФФЗ провели опитування серед президентів клубів та журналістів, які найбільше висвітлювали футбольні новини краю впродовж року, на визначення кращого тренера-2016.

Газета «Спорт тайм» спільно з ФФЗ провели опитування серед президентів клубів та журналістів, які найбільше висвітлювали футбольні новини краю впродовж року, на визначення кращого тренера-2016.

Кращим за 2016 рік визнано головного тренера ФК «Ужгород» Івана Шанту, який набрав 33 бали. Другу позицію посів тренер ФК «Севлюш» Іван Білак, який отримав 28 балів. Доволі неочікувано на третю сходинку піднявся тренер ФК «Берегово» Мирослав Бабяк Четвертий пункт у тренера ФК «Мункач» Золтана Сільваші, який набрав 14. На один бал менше у тренера ФК «Минай» Михайла Іваниці. Наступні місця розподілилися таким чином: шосте з 10 очками посів наставник ФК «Спартакус» Валентин Слюсар, сьоме – тренер ФК «Вільхівці» Юрій Бучок – 8, восьме – тренер ФК «Середнє» Вадим Дьордь – 6, дев’яте – екс-тренер ФК «Минай» Микола Гибалюк – 5, десяте – тренер ФК «Дийдо» Іштван Гіді – 4. Замкнув перелік тренер юнацької команди ФК «Мункач», помічник тренера однойменної команди Іван Фізер – 1 бал.

Якщо перші два місця практично не здивували, бо Іван Шатнта та Іван Білак привели свої команди до золотих та срібних медалей, борючись між собою за звання переможців із 1 по 24 тур чемпіонату, то наступні номінанти приємно здивували. Мирослав Бабяк, Золтан Сільваші, Валентин Слюсар, Юрій Бучок посіли в опитуванні місця із 3 по 7, у той час, коли їх команди – 6, 8, 10 та 7 – відповідно. Це констатує той факт, що і президенти клубів, і журналісти побачили в їх роботі професіоналізм і творчий підхід. Упродовж сезону вони провели великий об’єм роботи, яка дала відповідні результати. Футбольні клуби «Берегово», «Мункач», «Спартакус» та «Вільхівці» не мали у своєму складі зірок першої величини, але команди в минулому сезоні демонстрували хороший футбол, що й відзначили президенти й журналісти. Слід відзначити й Михайла Іваницю, який плідно працював у другому колі з ФК «Минай». Не зважаючи на те, що Михайло Михайлович тренував цю команду тільки одне коло, він отримав доволі багато балів,повідомляє ФФЗ.

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська