1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Ужгородщині нагороджували юних спортсменів

02.01.2017 14:15 Спорт

27 грудня в районній раді пройшло нагородження кращих спортсменів Ужгородської районної дитячо-юнацької спортивної школи та тих спортсменів, які зараз прославляють наш район.

27 грудня в районній раді пройшло нагородження кращих спортсменів Ужгородської районної дитячо-юнацької спортивної школи та тих спортсменів, які зараз прославляють наш район.

Підведення підсумків проводиться традиційно вже багато років поспіль. 2016 – не винятковий. Цьогоріч дитячо-юнацька спортивна школа розширилася ще на п'ять додаткових секцій. У школі працюють тренери, які є спеціалістами фізичного виховання, всі з вищою професійною освітою, і є справжніми фанатами своєї справи.

За підсумками 2016 року кращих тренерів спортивної школи нагородили Подяками районної ради. А саме: тренерів з футболу - Йосипа Микуланинця та Миколу Дороговича; тренерів з волейболу – Михайла Царя та Володимира Грохольського; тренера з велоспорту – Леоніда Костика.

Районна дитячо-юнацька спортивна школа культивує кілька видів спорту. З кожного виду кращих спортсменів нагородили грамотами та подарунками.

Зрозуміла річ, що спорт потребує фінансової підтримки, тому районна рада постійно підтримує і надалі підтримуватиме школу.

Насамкінець, керівники району привітали присутніх з новорічно-різдвяними святами та побажали їм успіхів у наступному році,повідомляє прес-служба Ужгородської райради.

Читайте на ГК:"Тепер пальми, а завезуть ще й крокодилів": мережа Фейсбук шаленіє від "чуда" у закарпатському місті
Читайте на ГК:Вибухонебезпечний предмет лежав у траві: в Ужгороді знайшли міну (ФОТО)
Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська