1. Новини Закарпаття
  2. >

Футбольна федерація Закарпаття визначила найкращих арбітрів краю

18.12.2016 21:06 Спорт

Ярослав Козик – очолив список найкращих арбітрів краю за версією ФФЗ.

Ярослав Козик – очолив список найкращих арбітрів краю за версією ФФЗ.

Футбольні арбітри – незамінні учасники «гри мільйонів», які, часто залишаючись поза площиною популярності, уособлюють складову якості процесу на зеленому газоні. Разом з тим, високий професіоналізм арбітражу у футболі – це визначальна складова розвитку цього спорту загалом. А ще – робота кращих арбітрів на міжнародному рівні – це гідне представлення України у спортивному житті світу.

Є своя школа арбітражу і на Закарпатті. Рефері краю працюють у складі відповідних колегій та представляють Закарпаття на матчах всеукраїнського та європейського рівня, пише "МТ".

Відзначити кращих з кращих рефері Закарпаття випала нагода під час проведення звітної Конференції ФФЗ, яка відбулася 17 лютого у приміщенні Мукачівської РДА.

Голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран відзначив кращих рефері грамотами головного футбольного органу краю та подякував за якісну роботу. Список найдостойніших футбольних суддів очолив арбітр ФІФА Ярослав Козик.

"Рефері з Мукачева Ярослав Козик працює на матчах не тільки найвищого футбольного дивізіону країни, а й на кваліфікаційних поєдинках Ліги Європи. Разом з тим, бере активну участь у футбольному житті краю – входить до виконкому ФФЗ та обслуговує матчі обласної першості", - йдеться у повідомленні.

Також відзначено роботу таких закарпатських арбітрів:

Михайла Митровського, Михайла Райди, Вадима Запрутняка, Назарія Дьордя, Сергія Дребужана, Івана Грубінки, Дениса Дудаша, Петра Котубея, а також чи не єдиній жінці-арбітру на Закарпатті – Мар’яні Сухан.

Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Читайте на ГК:На Закарпатті відключатимуть електроенергію: не буде світла понад 8 годин
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська