1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві обрали нового виконавчого директора Федерації футболу Закарпаття

07.12.2016 23:22 Спорт

3 грудня у мукачівському Будинку футболу відбулося засідання Виконкому Федерації футболу Закарпаття, на якому було розглянуто 10 питань.

3 грудня у мукачівському Будинку футболу відбулося засідання Виконкому Федерації футболу Закарпаття, на якому було розглянуто 10 питань.

Серед них було і питання обрання нового виконавчого директора ФФЗ. Про це повідомляє прес-служба ФФЗ.

Так, голова ФФЗ Іван Дуран вніс пропозицію на розгляд Виконкому ФФЗ про призначення Виконавчим директором ФФЗ Едуарда Ілтьо. Його попередник Віктор Качур за сумісництвом був і заступником голови обласної федерації футболу.

Кандидатуру нового Виконавчого директора ФФЗ Едуарда Ілтьо підтримали Олександр Переста, Степан Селменський, Віктор Качур, Віктор Наскалов.

Біографічна довідка: Едуард Михайлович Ілтьо народився 8 липня 1984 року в Мукачеві, де проживає понині.

Середню освіту здобув у Мукачівській ЗОШ № 11. У 2004 році закінчив Мукачівський фінансовий коледж, здобувши ступінь спеціаліста в сфері надання послуг. Продовжив навчання в Київському славістичному університеті, по закінченню якого в 2011 році отримав ступінь магістра за спеціальністю «Фінанси».

Із 2006 року займався підприємницькою діяльністю, працював у Міжнародній дистриб’юторській компанії «Глобал спірит», де займав посаду керівника відділу продаж.

Змалечку захоплювався футболом, є гравцем аматорської команди Мукачева. Любов до «гри мільйонів» поєднав із своїми організаційними здібностями сучасного менеджера. Є одним із ідеологів і засновників щорічного турніру серед аматорських команд «Business cup Mukachevo». Як заступник голови оргкомітету працював над проведенням міжнародного юнацького турніру на честь Андрія Гаваші.

Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська