1. Новини Закарпаття
  2. >

Мессі запропонували 100 млн за непродовження контракту з Барселоною

21.11.2016 23:24 Спорт

Нападник Барселони Ліонель Мессі може непогано заробити, якщо відмовиться продовжити свою кар'єру в каталонському клубі.

Нападник Барселони Ліонель Мессі може непогано заробити, якщо відмовиться продовжити свою кар'єру в каталонському клубі.

Представники Мессі отримали вельми вигідну пропозицію від клубу, назва якого не розголошується, повідомив Кореспондент.

Повідомляється, що зацікавлений клуб готовий заплатити Ліонелю 100 млн євро підйомних, аби отримати його в статусі вільного агента.

Чинна угода футболіста розрахована до 2018 року, і якщо контракт буде продовжений – роздобути аргентинця стане практично нереально, адже тоді його трансферна вартість перевалить за 250 млн євро, і це без урахування податку.

Тому охочі дістати Мессі вирішили поквапитися і зробити вигідну пропозицію самому гравцеві.

З чуток, клубом, який вийшов на контакт із представниками Мессі, є Манчестер Сіті.

Окрім того, така інформація може бути лише спекуляцією з боку самого аргентинця для того, щоб вибити собі новий контракт із синьо-гранатовими на більш вигідних умовах.

Читайте на ГК:“Відрізав хлопцю колишньої статевий орган”: У Празі українця засудили до 18 років тюрми (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Квитки на популярний поїзд за кордон відтепер можна придбати онлайн: Укрзалізниця запровадила нововведення
Читайте на ГК:Ракам - примирення зі старим другом, Водоліям - неочікувана допомога: гороскоп на 5 квітня для всіх знаків зодіаку
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська